Mitä tarkoittaa NHL

NHL (National Hockey League) on organisaatio, joka vastaa ammattimaisten jääkiekkojoukkueiden johtamisesta ja organisoinnista Pohjois-Amerikassa. NHL perustettiin 22. marraskuuta 1917, ja siitä lähtien siitä on tullut maailman johtava jääkiekon ammattilaisliiga.

NHL:ssä on 31 joukkuetta, joista 24 on Yhdysvalloissa ja 7 Kanadassa. Nämä joukkueet kilpailevat toisiaan vastaan ​​säännöllisesti tavoitteenaan voittaa Stanley Cup, joka myönnetään joukkueelle, joka voittaa NHL:n pudotuspelit joka vuosi.

UKK

Mitä NHL tarkoittaa?

NHL on lyhenne sanoista National Hockey League. Organisaatio perustettiin alun perin vuonna 1917 nimellä National Hockey Association, mutta eri joukkueiden omistajien välisten erimielisyyksien jälkeen sen tilalle muodostettiin NHL.

Kuinka monta joukkuetta on NHL:ssä?

NHL:ssä on yhteensä 31 joukkuetta, joista 24 sijaitsee Yhdysvalloissa ja 7 Kanadassa.

Miten NHL järjestetään?

NHL:ssä on kaksi konferenssia, itäinen konferenssi ja läntinen konferenssi. Jokainen konferenssi jaetaan sitten edelleen kahteen divisioonaan, joissa kussakin divisioonassa on neljä joukkuetta. Jokaisen divisioonan kolme parasta joukkuetta pääsevät pudotuspeleihin sekä kaksi wild card -joukkuetta kustakin konferenssista.

Mikä on Stanley Cup?

Stanley Cup on mestaruuspalkinto, joka myönnetään joukkueelle, joka voittaa NHL:n pudotuspelit vuosittain. Se on nimetty Lord Stanley of Prestonin mukaan, joka oli Kanadan kenraalikuvernööri vuonna 1892, kun hän osti pokaalin.

Milloin NHL:n pudotuspelit alkavat?

NHL:n pudotuspelit alkavat yleensä huhtikuussa ja kestävät kesäkuuhun asti. Ajoitus voi vaihdella hieman vuodesta toiseen riippuen NHL:n aikataulusta.

Mitkä ovat NHL-jääkiekon säännöt?

NHL-jääkiekon säännöt ovat samanlaiset kuin muiden jääkiekkoliigojen säännöt. Joukkueet yrittävät tehdä maaleja ampumalla kiekon vastustajan verkkoon samalla kun estävät toista joukkuetta tekemästä samaa. Rikkomuksista, kuten kompastumisesta, korkeasta tarttumisesta ja tappelemisesta, on useita rangaistuksia.

Kuinka voin katsoa NHL-pelejä?

NHL-pelejä lähetetään useissa TV-verkoissa, mukaan lukien NBC, NBC Sports ja NHL Network. Monet pelit ovat myös saatavilla suoratoistona verkossa palveluiden, kuten NHL.tv ja ESPN+, kautta.

Ketkä ovat NHL:n parhaita pelaajia?

Nykyään NHL:n parhaita pelaajia ovat Connor McDavid, Sidney Crosby, Alexander Ovechkin ja Auston Matthews.