Mitä tarkoittaa Duran Duran

Duran Duran on englantilainen uuden aallon yhtye, joka perustettiin Birminghamissa, Isossa-Britanniassa, vuonna 1978. Bändi on myynyt maailmanlaajuisesti yli 100 miljoonaa levyä, mikä tekee siitä yhden kaikkien aikojen menestyneimmistä bändeistä. Mutta mitä nimi ”Duran Duran” oikeastaan ​​tarkoittaa?

Nimen ”Duran Duran” alkuperä

Nimi ”Duran Duran” viittaa itse asiassa hahmoon 1960-luvun scifi-elokuvasta Barbarella. Milo O’Shean näyttelemä hahmo sai nimekseen Dr. Durand Durand, ja hän oli elokuvan konna. Bändin perustajajäsenet Nick Rhodes ja John Taylor valitsivat nimen, koska he pitivät sen soundista ja pitivät sitä ikimuistoisena.

Bändin nimi kirjoitetaan usein nimellä ”Duran Duran” välilyönnillä, mutta bändi itse on aina kirjoittanut sen yhtenä sanana ilman välilyöntiä.

Nimen ”Duran Duran” merkitys

Nimestä ”Duran Duran” on tullut ikoninen sinänsä ja se on nyt synonyymi itse bändille. Bändin musiikki ja imago vaikuttivat suuresti 1980-luvulla, ja ne auttoivat määrittämään new waven ja synthpopin genrejä. Heidän nimestään, soundin ja tyylinsä ohella, on tullut rakastettu ja pysyvä osa populaarikulttuuria.

UKK

  1. Mistä Duran Duran tunnetaan? Duran Duran tunnetaan new wave- ja synthpop-musiikistaan ​​sekä tyylikkäistä ja innovatiivisista musiikkivideoistaan.
  2. Mitkä ovat Duran Duranin suosituimpia kappaleita? Jotkut Duran Duranin suosituimmista kappaleista ovat ”Hungry Like the Wolf”, ”Rio”, ”The Reflex” ja ”Girls on Film”.
  3. Kuinka monta albumia Duran Duran on julkaissut? Duran Duran on julkaissut 14 studioalbumia sekä lukuisia live-albumeja, kokoelmia ja EP:itä.
  4. Mitkä ovat Duran Duranin ikonisimpia musiikkivideoita? Jotkut Duran Duranin ikonisimmista musiikkivideoista ovat ”Hungry Like the Wolf”, ”Rio”, ”Girls on Film” ja ”The Reflex”.
  5. Mikä on Duran Duranin nykyinen kokoonpano? Duran Duranin nykyiseen kokoonpanoon kuuluvat Simon Le Bon (laulu), John Taylor (basso), Nick Rhodes (koskettimet) ja Roger Taylor (rummut).