Mitä tarkoittaa Deadmau5

Deadmau5 on kanadalainen DJ ja levytuottaja, joka on saanut maailmanlaajuista tunnustusta elektronisesta tanssimusiikistaan. Hän on voittanut useita palkintoja musiikistaan ​​ja on ollut joidenkin suurimpien musiikkifestivaalien pääjohtajana ympäri maailmaa. Monet ihmiset ovat kuitenkin ihmetelleet hänen ainutlaatuisen taiteilijanimensä alkuperää ja merkitystä. Tässä artikkelissa yritämme purkaa Deadmau5:n nimen ja perinnön.

Deadmau5:n nimen alkuperä

Deadmau5 syntyi Joel Thomas Zimmermaniksi 5. tammikuuta 1981 Niagara Fallsissa Ontariossa. Hän aloitti uransa vuonna 1998 ja otti taiteilijanimen Deadmau5 vuonna 2005. Nimi Deadmau5 on johdettu sanoista ”kuollut hiiri”, joka on slangi tietokonehiirelle, joka ei toimi oikein.

Deadmau5 käytti nimeä alun perin online-pelifoorumin käyttäjätunnuksena. Myöhemmin hän kuitenkin lyhensi sen muotoon Deadmau5 ja alkoi käyttää sitä taiteilijanimekseen. Hän lisäsi 5:n nimensä loppuun, koska Deadmouse oli jo otettu käyttäjätunnukseksi.

Deadmaun perintö 5

Deadmau5 tunnetaan ainutlaatuisesta soundistaan, joka on sekoitus teknoa, progressiivista housea ja elektroa. Hän on julkaissut useita studioalbumeja, mukaan lukien ”For Lack of a Better Name” ja ”Random Album Title”. Musiikkinsa lisäksi hänet tunnetaan myös yksityiskohtaisista live-esityksistään, joissa on oma mau5head, jota hän käyttää esiintyessään.

Deadmau5 on ollut ehdolla kuuden Grammy-palkinnon saajaksi ja voittanut useita palkintoja, mukaan lukien parhaan tanssitallenteen palkinnon kappaleesta ”The Longest Road” ja parhaan Remixed-tallenteen kappaleen ”Where Are Ü Now”. Hän on myös ollut pääjohtajana eräillä suurimmilla musiikkifestivaaleilla ympäri maailmaa, mukaan lukien Coachella, Lollapalooza ja Tomorrowland.

UKK

Mikä on Deadmau5:n nimen merkitys?

Deadmau5:n nimi on johdettu sanoista ”kuollut hiiri”, joka on slangi tietokonehiirelle, joka ei toimi oikein. Hän lisäsi 5:n nimensä loppuun, koska Deadmouse oli jo otettu käyttäjätunnukseksi.

Mistä Deadmau5 tunnetaan?

Deadmau5 tunnetaan ainutlaatuisesta soundistaan, joka on sekoitus teknoa, progressiivista housea ja elektroa. Hän on julkaissut useita studioalbumeita ja voittanut useita palkintoja, mukaan lukien parhaan tanssitallenteen palkinnon kappaleesta ”The Longest Road” ja parhaan Remixed-tallenteen kappaleen ”Where Are Ü Now”.

Mikä on mau5head?

Mau5head on tunnuskypärä, jota Deadmau5 käyttää live-esityksiensä aikana. Se on jättimäinen hiiren pää, josta on tullut synonyymi hänen brändilleen ja musiikilleen. Mau5head on esiintynyt musiikkivideoissa, tuotteissa ja jopa konserttielokuvassa.