Mitä tarkoittaa Philips

Philips on maailmanlaajuinen elektroniikkabrändi, joka valmistaa laajan valikoiman tuotteita, mukaan lukien lääketieteelliset laitteet, kodinkoneet ja valaisimet. Yrityksen perustivat vuonna 1891 Eindhovenissa Alankomaissa Gerard Philips ja hänen isänsä Frederik. Nykyään Philips on yksi maailman johtavista elektroniikkayrityksistä, jolla on yli 130 vuoden historia.

Philipsin varhaiset vuodet

Alkuaikoina Philips valmisti hehkulamppuja, mikä oli tuolloin uutta ja jännittävää tekniikkaa. Yrityksestä tuli nopeasti johtava tällä alalla, ja 1900-luvun alkuun mennessä Philips oli vakiinnuttanut asemansa tunnetuksi Euroopassa. Seuraavina vuosina Philips jatkoi innovointia ja laajentumista tuottaen radioita, televisioita ja muita elektronisia tuotteita.

Philips tänään

Nykyään Philips on maailmanlaajuinen brändi, joka on läsnä yli 100 maassa. Yrityksen tuotteita käytetään kodeissa, sairaaloissa ja yrityksissä ympäri maailmaa. Philipsillä on maine korkealaatuisten tuotteiden valmistajana, ja yritys on johtava monilla markkinoilla, joilla se toimii.

Philipsin merkitys

Philips on merkittävä brändi elektroniikkamaailmassa muutamista syistä. Ensinnäkin yrityksellä on pitkä innovaatio- ja laatuhistoria. Philips oli uuden teknologian, kuten hehkulamppujen, kehityksen kärjessä ja on jatkanut innovointia vuosien ajan. Nykyään Philips on johtava asema monilla markkinoillaan, joilla se toimii, mukaan lukien terveydenhuolto, valaistus ja kodinkoneet. Toiseksi Philips on merkittävä brändi maailmanlaajuisen ulottuvuutensa vuoksi. Yrityksen tuotteita myydään yli 100 maassa, ja Philips on vakiinnuttanut asemansa luotettavana ja luotettavana brändinä kaikkialla maailmassa. Lopuksi Philips on merkittävä, koska se on sitoutunut kestävään kehitykseen. Yhtiö on asettanut kunnianhimoiset kestävän kehityksen tavoitteet, mukaan lukien hiilineutraalius vuoteen 2020 mennessä ja kiertotalouden saavuttaminen vuoteen 2025 mennessä.

UKK

Mitä Philipsin logo edustaa?

Philipsin logossa on kilpi, jonka keskellä on tyylitelty P-kirjain. Kilpi edustaa voimaa ja suojaa, kun taas ”P” edustaa yrityksen nimeä.

Mikä on Philipsin iskulause?

Philipsin nykyinen iskulause on ”Innovaatio ja sinä”.

Millaisia ​​tuotteita Philips valmistaa?

Philips valmistaa laajan valikoiman tuotteita, mukaan lukien lääketieteelliset laitteet, kodinkoneet, valaisimet ja kulutuselektroniikka.

Mistä voin ostaa Philips-tuotteita?

Philips-tuotteita myydään monissa vähittäiskaupoissa ja verkkokaupoissa ympäri maailmaa. Voit myös ostaa Philips-tuotteita suoraan yrityksen verkkosivuilta.

Mikä on Philipsin sitoutuminen kestävään kehitykseen?

Philips on asettanut kunnianhimoiset kestävän kehityksen tavoitteet, mukaan lukien hiilineutraalius vuoteen 2020 mennessä ja kiertotalouden saavuttaminen vuoteen 2025 mennessä. Yritys on myös sitoutunut vähentämään ympäristövaikutuksiaan tuotteillaan ja toiminnallaan.