Mitä tarkoittaa Listerine

Mitä tulee suuvedestä, yksi merkki, jonka useimmat meistä heti tunnistavat, on Listerine. Se on ollut olemassa yli 100 vuotta ja siitä on tullut yleinen nimi. Mutta mistä kaikki alkoi? Mikä on tämän suositun suuvesibrändin tarina? Tässä artikkelissa tutkimme Listerinen merkitystä ja kuinka siitä tuli osa päivittäistä suuhygieniarutiinimme.

Listerinen alkuperä

Listeriinin keksi ensimmäisen kerran lääkäri nimeltä Joseph Lawrence vuonna 1879. Hän loi sen antiseptiseksi lääkkeeksi leikkauksen aikana. Kuitenkin vasta vuonna 1914 siitä tuli yleinen nimi, kun sitä markkinoitiin suuveteenä pahanhajuisen hengityksen torjumiseksi. Nimi Listerine on johdettu Joseph Listerin, brittiläisen lääkärin, sukunimestä, joka aloitti antiseptisten aineiden käytön kirurgiassa.

Listerinen markkinointi

Vuonna 1921 Lambert Company osti Listerinen, ja he aloittivat aggressiivisen markkinointikampanjan suuveden mainostamiseksi. He loivat mainoksia, joissa pahanhajuinen hengitys kuvattiin sosiaalisena leimautuneena, ja ehdottivat, että Listerinen käyttäminen olisi ratkaisu tähän ongelmaan. Yhdessä heidän mainoksessaan käytettiin tunnuslausetta ”Aina morsiusneito, ei koskaan morsian”, mikä vihjasi, että naiset, jotka eivät käyttäneet Listerinea, eivät koskaan löytäisi aviomiestä. Tämä kampanja oli erittäin tehokas ja teki Listerinesta tutun nimen.

Listerine tänään

Tänään Listerine on laajentanut tuotevalikoimaansa sisältämään erilaisia ​​suuvesiä, hammastahnoja ja hammaslankaa. He jatkavat tuotteidensa mainostamista aggressiivisen markkinoinnin ja kumppanuuksien avulla hammaslääketieteen ammattilaisten kanssa.

UKK

Mitkä ovat Listerinen ainesosat?

Listerine sisältää neljää eteeristä öljyä: tymolia, eukalyptolia, mentolia ja metyylisalisylaattia. Se sisältää myös alkoholia ja vettä.

Mitä Listerine tekee?

Listeriiniä käytetään tappamaan bakteereja ja raikastamaan hengitystä. Sitä voidaan käyttää myös plakin ja ientulehduksen vähentämiseen.

Onko Listerine turvallista käyttää?

Kyllä, Listerine on yleensä turvallista käyttää. Sitä ei kuitenkaan saa niellä, ja se tulee säilyttää lasten ulottumattomissa.

Kuinka usein minun pitäisi käyttää Listerineä?

Listerineä suositellaan käytettäväksi kahdesti päivässä harjauksen ja hammaslangan lisäksi.

Voinko käyttää Listerineä, jos minulla on herkät hampaat?

Listeriini voi aiheuttaa herkkyyttä joillakin ihmisillä. Jos sinulla on herkät hampaat, on parasta keskustella hammaslääkärisi kanssa ennen Listerinen käyttöä.

Valkaiseeko Listerine hampaita?

Ei, Listerine ei valkaise hampaita. Ne tarjoavat kuitenkin valkaisevan suuveden, joka voi auttaa poistamaan pintatahroja.

Kaiken kaikkiaan Listerine on tullut osaksi päivittäistä suuhygieniarutiiniamme ja se on ollut tehokas ratkaisu pahanhajuiseen hengitykseen ja suun terveyden ylläpitämiseen. Sen ainutlaatuinen nimi ja markkinointikampanjat ovat tehneet siitä tunnetun brändin, joka kukoistaa edelleen.