Mitä tarkoittaa Paramore

Paramore on suosittu amerikkalainen rock-yhtye, joka tunnetaan hitteistä kuten ”Misery Business” ja ”Ain’t it Fun”. Mutta mitä heidän nimensä oikeastaan ​​tarkoittaa? Puretaan se.

Nimen alkuperä

Nimen ”Paramore” valitsi yhtyeen laulaja Hayley Williams. Williamsin mukaan hän löysi sanan paikallisesta puhelinluettelosta ja piti siitä, miltä se kuulosti. Tuolloin hän ei tiennyt, että ”paramour” oli itse asiassa termi rakastajalle, usein salainen. Tästä huolimatta yhtye piti nimessä kiinni ja siitä on tullut heidän brändinsä määrittävä osa.

Nimen merkitys

Vaikka nimen alkuperä on jokseenkin mielivaltainen, sana ”paramore” on saanut bändille syvemmän merkityksen ajan myötä. Haastatteluissa Williams on selittänyt, että nimi edustaa ajatusta bändistä, joka on suurempi kuin osiensa summa. Jokainen bändin jäsen on tärkeä, mutta yhdessä he luovat jotain voimakkaampaa kuin yksinään.

Lisäksi sana ”paramore” sisältää mysteeriä ja juonittelua, mikä sopii hyvin yhtyeen esteettisiin ja lyyrisiin teemoihin. Monet Paramoren kappaleet käsittelevät sydänsuruja, menetystä ja itsensä löytämistä, jotka kaikki ovat edustettuina yhtyeen nimessä.

UKK

Mitä muita merkityksiä sanalla ”paramore” on?

Romanttisen konnotaation lisäksi ”paramore” voi viitata myös läheiseen ystävään tai kumppaniin.

Kuinka kauan Paramore on ollut bändi?

Paramore perustettiin vuonna 2004 Franklinissa, Tennesseen osavaltiossa. Bändin alkuperäiseen kokoonpanoon kuuluivat Hayley Williams, Josh Farro, Zac Farro, Jeremy Davis ja Jason Bynum. Sittemmin yhtyeessä on tehty muutamia kokoonpanomuutoksia, mutta Williams on edelleen päävokalisti ja päälauluntekijä.

Mitkä ovat Paramoren suurimpia hittejä?

Paramorella on vuosien varrella ollut useita listan kärkihittejä, mukaan lukien ”Misery Business”, ”Crushcrushcrush”, ”Decode” ja ”Ain’t it Fun”. He ovat julkaisseet yhteensä viisi studioalbumia, joista viimeisin ”After Laughter” ilmestyy vuonna 2017.

Kaiken kaikkiaan, vaikka nimen alkuperä saattaa olla hieman sattumaa, ”Paramore” on saanut bändille merkittävän merkityksen ajan myötä. Kun he jatkavat voimakkaan ja tunteellisen musiikin luomista, on selvää, että nimi pysyy heidän brändinsä määrittävänä osana tulevina vuosina.