Mitä tarkoittaa edgy

Edgy – yksi muotitrendi ja asenne, joka on ollut suosittu vuosia. Särkyä oleminen ylittää vain pukeutumisesi, vaan se kattaa koko käytöksesi. Se on tyyli, jonka avulla voit erottua, olla rohkea ja rohkea ja ilmaista itseäsi haluamallasi tavalla. Ymmärtäminen, mitä ”edgy” tarkoittaa, voi auttaa sinua määrittelemään muotitajuasi ja asennettasi.

Mitä ”edgy” tarkoittaa?

Termillä ”edgy” on eri merkitys eri ihmisille, koska se on subjektiivinen. Yleisemmin sanottuna se tarkoittaa kuitenkin rajojen ylittämistä, epäsovinnaisuutta, rohkeutta tai ainutlaatuisuutta. Ihmiset, jotka omaksuvat edgyn ulkonäön tai asenteen, voivat tehdä niin sisällyttämällä epätavallisen, rohkean tai rohkean elementin muotiinsa, meikkiinsä tai persoonallisuutensa.

Mitkä ovat edgyn ihmisen ominaisuudet?

Edgyillä ihmisillä on yleensä ainutlaatuinen, epätavallinen tai rohkea persoonallisuus, mikä heijastuu usein heidän vaatteissaan, hiustyylissään, meikissään tai elämänvalintoissaan. He voivat myös osoittaa pelotonta asennetta riskien ottamiseen ja uuden kokeilemiseen.

Mitkä ovat edgy-tyylin muotikiinnikkeet?

Edgy-tyyli sisältää erilaisia ​​punk-elementtejä, kuten nahkatakit, repeytyneet denim, taistelusaappaat, graafiset t-paidat jne. Tyylissä kokeillaan myös usein epäsymmetrisiä helmiä, epätavanomaisia ​​siluetteja, nappeja, piikkejä ja muita rock and roll -vaikutteisia koristeita.

Kuinka saada edgy ulkonäkö?

Yksi tapa saavuttaa edgy ulkoasu on sijoittaa vaatteisiin, jotka ilmentävät punk-tyyliä, kuten nahkatakkeihin, suurikokoisiin denimtakkeihin, ahdistuneisiin denim- ja pääkallokuviin. Asusteet, kuten soljetut saappaat, hopeiset paksut korut, chokers ja näppärät laukut, voivat myös olla merkittävässä roolissa ärtyisän ulkonäön saavuttamisessa.

Kuinka toimia edgysti?

Toimia edgysti tarkoittaa olla rohkea, itsevarma ja ainutlaatuinen. Voit saavuttaa tämän erottumalla joukosta, hyväksymällä omituisuutesi ja uskaltamalla olla erilainen. Voit myös yrittää sisällyttää persoonallisuuteesi rohkean tai epätavallisen elementin esimerkiksi ottamalla sosiaalisia riskejä, puhumalla totuuttasi tai uhmaamalla yhteiskunnallisia normeja.

Johtopäätös

Viime kädessä edgy tarkoittaa itsesi ilmaisemista haluamallasi tavalla ja rajojen ylittämistä. Se kattaa kaiken tyylistäsi asenteeseesi. Oikeilla muodilla ja asenteella voit omaksua ainutlaatuisuutesi ja erottua joukosta.

UKK

  • Onko edgy tyyli vain nuorille? Ei, edgy tyyli voi omaksua kaiken ikäiset ihmiset, jotka haluavat olla rohkeita ja antaa julkilausuman. Se on ajaton muotitrendi.
  • Pitääkö olla koko ajan edgy? Ei se ole. Edgynä oleminen on henkilökohtainen valinta. Voit halutessasi sisällyttää tyyliisi tai asenteeseesi ärtyisiä elementtejä.
  • Onko edgy tyyli vain naisille? Ei, edgy tyyli on osallistava ja sen voivat omaksua kaiken sukupuolen ihmiset.
  • Onko edgy tyyli sopiva tiettyihin paikkoihin, kuten työhön? Se riippuu työympäristöstä ja yrityskulttuurista. Jotkut yritykset voivat sallia sen, kun taas toiset eivät. On tärkeää ymmärtää, mitä odotetaan, ennen kuin työnnät rajoja ammattimaisessa ympäristössä.