Mitä tarkoittaa blackpill

Blackpill on Internet-alakulttuuri, joka on noussut viime vuosina pääosin nuorten miesten keskuudessa, jotka ovat pettyneet treffeihin ja naisiin. Liike on tunnettu äärimmäisestä misogyniasta, ja siitä on tullut yhä näkyvämpi voima online-tiloissa, kuten foorumeilla ja sosiaalisessa mediassa.

Blackpill on termi, jota käytetään kuvaamaan filosofiaa, joka väittää, että miehet ovat biologisesti parempia kuin naiset ja että yhteiskunta on väärennetty miehiä vastaan. Blackpill-ideologian kannattajien mukaan naiset vetoavat luonnollisesti miehiin, joilla on tietyt fyysiset ominaisuudet, kuten kasvojen symmetria ja pituus, ja miehet, joilta nämä ominaisuudet puuttuvat, ovat tuomittuja epäonnistumaan treffipelissä.

Kuinka Blackpill-liike syntyi?

Blackpill-liike syntyi laajemmasta manosfääristä, online-foorumien ja -yhteisöjen verkostosta, joka keskustelee maskuliinisuuteen, treffeille ja ihmissuhteisiin liittyvistä aiheista. Manosfääri on ollut olemassa yli kymmenen vuoden ajan, ja se sisältää erilaisia ​​alakulttuureja pickup-taiteilijoista miesten oikeusaktivisteihin.

Blackpill-liike alkoi muotoutua nimenomaan 2010-luvun alussa, kun nuoret miehet, jotka eivät onnistuneet löytämään menestystä deittailumaailmassa, alkoivat houkutella foorumeihin ja sosiaalisen median alustoihin, joissa he voisivat purkaa turhautumistaan ​​ja saada tukea samanmielisiltä henkilöiltä.

Mitkä ovat Blackpillin tärkeimmät uskomukset?

Tässä on joitain Blackpillin keskeisiä uskomuksia:

  • Naiset houkuttelevat miehiä heidän biologisen kuntonsa perusteella, jota ei voida muuttaa sosiaalisin tai kulttuurisin keinoin.
  • Miehet, joilla ei ole tiettyjä fyysisiä ominaisuuksia, kuten kasvojen symmetria tai pituus, eivät koskaan ole houkuttelevia naisille, vaikka he yrittäisivät kuinka kovasti.
  • Naiset ovat luonnostaan ​​hypergaamisia, mikä tarkoittaa, että he pyrkivät aina ”vaihtamaan” korkeamman aseman kumppaniksi, jos heille annetaan mahdollisuus.
  • Yhteiskunta on väärennetty miehiä vastaan, ja miehet ovat laajalle levinneen syrjinnän uhreja sellaisilla aloilla kuin koulutus, työllisyys ja perheoikeus.

Miksi Blackpill on niin kiistanalainen?

Blackpill on kiistanalainen, koska se perustuu pohjimmiltaan virheelliseen näkemykseen ihmisen psykologiasta ja biologiasta. Se pelkistää monimutkaisen sosiaalisen dynamiikan yksinkertaisiksi, biologisesti määrätyiksi tekijöiksi ja jättää huomiotta kulttuurin, yksilön toimijan ja sosiaalisten rakenteiden vaikutuksen ihmisen käyttäytymiseen.

Lisäksi Blackpill liittyy äärimmäiseen naisvihaan ja oikeutuksen tunteeseen sen kannattajien keskuudessa. On ollut tapauksia, joissa Blackpillin kannattajat ovat harjoittaneet ahdistelua, doxxingia ja jopa naisiin kohdistuvaa väkivaltaa.

UKK

Mikä Manosfääri on?

Manosphere on verkkoyhteisöjen ja -foorumien verkosto, jossa keskustellaan maskuliinisuuteen, treffeille ja ihmissuhteisiin liittyvistä aiheista. Se sisältää erilaisia ​​alakulttuureja pickup-taiteilijoista miesten oikeuksien puolustajiin.

Mikä on hypergamia?

Hypergamia on käytäntö, jossa solmitaan naimisiin tai solmitaan suhteita ihmisten kanssa, joiden sosiaalinen asema tai tulotaso on korkeampi kuin hän itse.

Mitkä ovat Blackpill-liikkeen vaarat?

Blackpill-liike liittyy äärimmäiseen naisvihaan, oikeutuksen tunteeseen ja vääristyneeseen näkemykseen ihmisen psykologiasta. Blackpillin kannattajien on tiedetty osallistuvan naisiin kohdistuvaan häirintään, doxxingiin ja jopa väkivaltaan. On tärkeää olla varovainen tämän liikkeen suhteen ja vastustaa sen haitallisia uskomuksia ja tekoja.