Mitä tarkoittaa Black Eyed Peas

Black Eyed Peas, joka tunnetaan myös nimellä BEP, on suosittu amerikkalainen hip hop -yhtye, joka syntyi Kalifornian Los Angelesista. Ryhmään kuuluu will.i.am, Taboo ja apl.de.ap, ja Fergie liittyy myöhemmin. Yhtye nousi kuuluisuuteen 2000-luvun alussa hiteillä, kuten ”Where Is the Love?” ja ”Let’s Get It Started.”

Heidän nimensä Black Eyed Peas alkuperä ei kuitenkaan ole monille hyvin tiedossa. Tässä artikkelissa tutkimme nimen alkuperää ja merkitystä.

Black Eyed Peasin alkuperä

Vastoin yleistä luuloa, nimi Black Eyed Peas ei ole peräisin suositusta etelän keittiön samannimisestä ruokalajista. Ryhmän perustajajäsen will.i.am on todennut, että nimi tulee itse asiassa muunnelmasta lapsuuden pelistä, jota hän pelasi nimeltä ”Johnny on the Pony”.

Peli sisälsi ratsastuksen jonkun selässä, ja kun heidät kaatui, pelaajat huusivat: ”Mustasilmäiset herneet!” Nimi jäi kiinni will.i.am:iin, ja hän ehdotti sitä myöhemmin heidän ryhmänsä nimeksi.

Black Eyed Peasin merkitys

Black Eyed Peasilla on huomattava merkitys afroamerikkalaisessa kulttuurissa ja historiassa. Mustasilmäherneet olivat Yhdysvaltoihin tuotujen afrikkalaisten orjien perusruokaa, ja niistä on sittemmin tullut sitkeyden ja onnen symboli.

Yhtye on myös käyttänyt nimeään ja musiikkiaan edistääkseen sosiaalista ja poliittista tietoisuutta ja ajamassa positiivista muutosta maailmassa. Yhtyeen hittibiisi ”Where Is the Love?” käsittelee sellaisia ​​kysymyksiä kuin terrorismi, köyhyys ja rasismi.

UKK

Minkä genren musiikki Black Eyed Peas on?

Black Eyed Peas on ensisijaisesti hip hop -yhtye, mutta heidän musiikkinsa sisältää myös elementtejä pop-, elektroniikka- ja tanssilajeista.

Kuinka kauan ryhmä on toiminut?

Ryhmä perustettiin vuonna 1995 ja se on toiminut yli 25 vuotta.

Ketkä ovat Black Eyed Peasin jäseniä?

Ryhmään kuuluu will.i.am, Taboo ja apl.de.ap, ja Fergie liittyy myöhemmin.

Mitkä ovat Black Eyed Peasin suosituimpia kappaleita?

Heidän suosituimpia kappaleitaan ovat ”Where Is the Love?”, ”Let’s Get It Started”, ”I Gotta Feeling” ja ”Boom Boom Pow”.

Onko ryhmä voittanut palkintoja?

Kyllä, Black Eyed Peas on voittanut lukuisia palkintoja uransa aikana, mukaan lukien seitsemän Grammy-palkintoa.

Nyt kun tiedät nimen Black Eyed Peas alkuperän ja merkityksen, voit nauttia heidän musiikistaan ​​ymmärtäen syvemmälle sen takana olevaa viestiä.