Mitä tarkoittaa YGM

Oletko koskaan saanut viestin, jossa on lyhenne ”YGM”, etkä tiennyt, mitä se tarkoittaa? Älä pelkää, tämä artikkeli selittää kaiken, mitä sinun on tiedettävä slangitermistä, mukaan lukien sen merkitys, käyttö ja usein kysytyt kysymykset.

Mitä YGM tarkoittaa?

YGM on lyhenne sanoista ”You’ve Got Mail”. Tästä lauseesta tehtiin suosittu 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa, kun AOL:n sähköpostipalvelu ilmoitti ”You’ve Got Mail” aina kun uusi viesti vastaanotettiin.

Teksti- ja viestintätekniikan nousun jälkeen lyhennettä YGM on käytetty yleisesti lyhenteenä kysyä joltakulta, onko hän jo saanut tai lukenut viestin.

YGM:n käyttö

YGM:ää käytetään usein verkko- ja tekstikeskusteluissa kysymään, onko joku saanut tai lukenut hänelle lähetetyn viestin, kuten ”Saitko viestini?” tai ”Oletko tarkistanut postilaatikkosi jo?”.

Jos esimerkiksi lähetit viestin kollegalle, mutta hän ei ole vastannut, voit lähettää hänelle tekstiviestin ”YGM” ja kysyä, ovatko he vastaanottaneet viestisi.

Usein kysyttyä YGM:stä

Mikä on YGM:n alkuperä?

Ilmaus ”You’ve Got Mail” sai alkunsa AOL:n sähköpostipalvelusta, joka ilmoitti uuden viestin saapumisesta sanomalla ”You’ve Got Mail”.

Milloin YGM:ää kannattaa käyttää?

YGM sopii käytettäväksi, kun olet lähettänyt jollekin viestin ja haluat tiedustella, onko hän jo saanut tai lukenut sen.

Mitkä muut lyhenteet tai lyhenteet ovat samankaltaisia ​​kuin YGM?

Muita YGM:n kaltaisia ​​lyhenteitä tai lyhenteitä ovat:

  • TYVM – Paljon kiitoksia
  • GU – Luovu
  • BTD – Before The Dawn
  • FTF – Face To Face

Onko töykeää käyttää YGM:ää viestissä?

Ei, YGM:n käyttöä viestissä ei pidetä epäkohteliaana. Se on yleinen lyhenne, jota käytetään verkko- ja tekstikeskusteluissa kysymään, onko joku jo saanut tai lukenut viestin.

Voidaanko YGM:ää käyttää virallisessa tai ammattimaisessa sähköpostissa?

Ei ole suositeltavaa käyttää YGM:ää virallisessa tai ammattimaisessa sähköpostissa. Käytä sen sijaan muodollisempaa kyselyä, kuten ”Halusin ottaa sinuun yhteyttä lähettämääni viestiin liittyen [date]. Oletko jo ehtinyt lukea sen?”

Nyt kun ymmärrät YGM:n merkityksen ja käytön, voit käyttää sitä luottavaisesti verkko- ja tekstikeskusteluissasi.