Mitä tarkoittaa WAGS

WAGS on termi, josta on tullut suosittu viime vuosina, erityisesti jalkapallon ja urheilun maailmassa. Se on lyhenne sanoista Wives And Girlfriends, ja se viittaa ammattiurheilijoiden merkittäviin muihin.

Tämän termin alkuperä voidaan jäljittää vuoden 2006 FIFA World Cupiin, joka pidettiin Saksassa. Englannin tiedotusvälineet käyttivät tätä termiä viittaamaan Englannin maajoukkueen pelaajien vaimoihin ja tyttöystäviin. Sieltä termi nousi suosioon, ja sitä on siitä lähtien käytetty viittaamaan eri urheilulajeissa urheilijoiden romanttisiin kumppaneihin.

WAGS-maailma on nyt oma ilmiö, ja verkkosivustot ja tosi-ohjelmat on omistettu näiden naisten elämään. Kaikkia WAGSeja ei kuitenkaan ole luotu tasa-arvoisiksi, ja joistakin on tullut kansainvälisiä tyylin ja maineen ikoneja.

Usein kysyttyjä kysymyksiä WAGSista

Mikä on WAG:n rooli?

WAG:n rooli voi vaihdella urheilijan ja suhteen mukaan. Jotkut WAGS ovat tyytyväisiä jäädessään taustalle ja tukemaan kumppaneitaan hiljaa, kun taas toiset omaksuvat parrasvalon ja tulevat kuuluisiksi omalla tavallaan.

Onko WAGS vain jalkapallossa?

Ei, termiä WAGS voidaan käyttää tarkoittamaan minkä tahansa urheilun urheilijoiden muita tärkeitä. Yleisimmin se kuitenkin yhdistetään jalkapalloon.

Onko WAG:na oleminen uravalinta?

Ei, WAG:na oleminen ei ole uravalinta. Se on yksinkertaisesti termi, jota käytetään kuvaamaan ammattiurheilijoiden kumppaneita.

Voivatko miehet olla WAGS?

Kyllä, vaikka termiä käytetään yleisimmin kuvaamaan naisia, miehet voivat myös olla WAGS, jos he ovat ammattinaisurheilijoiden romanttisia kumppaneita.

Ovatko kaikki WAGS rikkaita ja kuuluisia?

Ei, kaikki WAGS eivät ole rikkaita ja kuuluisia. Vaikka joistakin WAGSista on tullut kansainvälisiä muodin ja tyylin ikoneja, toiset elävät hiljaista elämää julkisuuden ulkopuolella.

Yhteenvetona voidaan todeta, että WAGS on termi, josta on tullut suosittu viime vuosina, erityisesti jalkapallon ja urheilun maailmassa. Se viittaa ammattiurheilijoiden vaimoihin ja tyttöystäviin. Vaikka WAG:n rooli voi vaihdella urheilijasta toiseen, heistä on tullut olennainen osa urheilumaailmaa ja ne kiehtovat faneja maailmanlaajuisesti.