Mitä tarkoittaa VSCO Girl

Oletko kuullut VSCO-tytöistä ja miettinyt, mitä se tarkoittaa? Jos sinulla on teini-ikäisiä tai vietät aikaa heidän ympärillään, olet ehkä huomannut joitain trendejä heidän muodissaan, kielessäsi ja elämäntyylissään. Yksi viimeisimmistä sosiaalisen median trendeistä on VSCO-tyttö-ilmiö. Tässä artikkelissa tutkimme, mitä tarkoittaa olla VSCO-tyttö, miten se syntyi ja miksi sillä on merkitystä tämän päivän nuorille.

Mikä on VSCO-tyttö?

VSCO-tyttö on termi, joka viittaa teini-ikäiseen tyttötyyppiin, joka seuraa trendejä, joita suosituksi tehdään VSCO-sovelluksessa, joka on teinien keskuudessa suosittu valokuva- ja videonkäsittelysovellus. VSCO-tytöt yhdistetään usein tiettyihin muotituotteisiin ja asusteisiin, kuten ylisuuriin t-paitoihin, scrunchiin, Birkenstock-sandaaleihin, Hydro Flask -vesipulloihin ja Fjallraven Kanken -reppuihin. He käyttävät usein myös tiettyjä lauseita ja ilmaisuja, kuten ”ja minä oop” ja ”sksksk”, joita popularisoidaan sosiaalisessa mediassa.

Miten VSCO-tyttötrendi sai alkunsa?

VSCO-tyttötrendi syntyi sosiaalisen median alustoilla, kuten TikTok ja Instagram, missä teini-ikäiset alkoivat jakaa videoita ja kuvia itsestään ilmentäen VSCO-tyttöestetiikkaa. Trendin uskotaan saaneen alkunsa itse VSCO-sovelluksesta, joka tunnetaan valokuvien luonnollista kauneutta parantavista suodattimistaan. Tämän seurauksena VSCO-tytöillä on usein ”luonnollinen” tai ”huoleton” ulkonäkö, joka on erittäin haluttu.

Mitkä ovat VSCO-tytön ominaisuudet?

Jotkut VSCO-tytön tärkeimmistä ominaisuuksista ovat:

  • Yllään ylisuuret t-paidat tai collegepaidat
  • Sitovat hiuksensa sotkuiseen nutturaan tai poninhäntään ryppyillä
  • Kannat Fjallraven Kanken -reppua tai kantolaukkua
  • Käytä Birkenstock-sandaaleja, Crocsia tai Vans-kenkiä
  • Hydro Flask -vesipullo mukana tarroilla
  • Käytä metallipilliä ja uudelleenkäytettäviä astioita
  • Suosittelemme luonnollisen näköisiä meikki- ja ihonhoitotuotteita
  • VSCO-sovelluksen käyttäminen kuvien muokkaamiseen luonnollisilla suodattimilla
  • Käytä tiettyjä lauseita ja ilmauksia, joita on suositeltu sosiaalisessa mediassa

Miksi VSCO-tytönä olemisella on väliä?

VSCO-tyttönä oleminen on enemmän kuin pelkkä muoti-ilmiö tai trendi. Monille teini-ikäisille se edustaa kuulumisen ja identiteetin tunnetta maailmassa, joka tuntuu usein eristäytyneeltä ja hämmentävältä. Seuraamalla VSCO-tytön estetiikkaa ja elämäntapaa he voivat olla yhteydessä muihin samanhenkisiin teini-ikäisiin, joilla on samanlaiset arvot. Lisäksi VSCO-tyttönä olemiseen liittyy usein ympäristöystävällisiä ja kestäviä käytäntöjä, kuten uudelleenkäytettävien tavaroiden käyttöä ja jätteen vähentämistä, mikä vastaa kasvavaa huolta ympäristöasioista.

UKK:

Mitä ”ja minä oho” tarkoittaa?

”And I Oop” on drag queen Jasmine Mastersin popularisoima lause, joka tarkoittaa reagoimista äkilliseen oivallukseen tai virheeseen. VSCO-tytöt ovat ottaneet sen käyttöön keinona ilmaista yllätys tai järkytys.

Miksi VSCO-tytöt käyttävät metallipillejä ja uudelleenkäytettäviä astioita?

VSCO-tytöt edistävät usein ympäristöystävällisiä ja kestäviä käytäntöjä, kuten jätteen vähentämistä ja uudelleenkäytettävien esineiden, kuten metallipillien ja -välineiden, käyttöä. Tämä edistää ympäristötietoisuutta ja rohkaisee muita tekemään oman osansa planeetan suojelussa.

Mitä ”sksksk” tarkoittaa?

”Sksksk” on ilmaus, jota VSCO-tytöt käyttävät usein ilmaisemaan jännitystä tai naurua. Se lausutaan sihisevänä äänenä, joka on samanlainen kuin näppäimistön kirjoittamisen ääni.