Mitä tarkoittaa Smurffi ja Smurffaus

Smurffi on termi, joka on saavuttanut suosiota Internetissä. Sitä käytetään verbinä, substantiivina ja adjektiivina. Alun perin smurffi oli fiktiivinen hahmo Peyon luomassa belgialaisessa sarjakuvassa ”Smurffit”. Smurffit olivat ryhmä pieniä, sinisiä, tonttumaisia ​​olentoja, jotka asuivat metsän sienitaloissa.

Nykyään termi smurffi on saanut uuden merkityksen, ja sitä käytetään usein online-peliyhteisöissä, erityisesti online-moninpeleissä, kuten League of Legends, Dota 2 ja Counter-Strike: Global Offensive.

Smurfin käyttäminen verbinä

Smurffaus tarkoittaa verbinä pelaamista matalan tason tilillä. Pelaajat tekevät tämän tarkoituksella pelatakseen heikompia vastustajia vastaan, vahvistaakseen egoaan, kokeillakseen uusia strategioita tai vain pitääkseen hauskaa ilman paineita.

Smurfin käyttäminen substantiivina

Smurffi substantiivina viittaa pelaajaan, joka pelaa vaihtoehtoisella tai toissijaisella tilillä. He esiintyvät pelissä uusina tai aloittelevina pelaajina, vaikka he tuntevat pelin ja strategiat.

Smurfin käyttäminen adjektiivina

Kun pelaajat käyttävät smurffia adjektiivina, se tarkoittaa yleensä, että pelaaja pelaa paljon paremmin kuin hänen todellinen taitotasonsa. Tätä käytetään usein suurena ylistyksenä pelaajalle, joka on yllättäen pelannut erittäin hyvin tai kuljettanut joukkueen voittoon.

Miksi Smurffaus on niin suosittua?

Smurffaamisesta on tullut erittäin suosittua online-pelipiireissä muutamista syistä. Ensinnäkin se mahdollistaa kokeneiden pelaajien pelaamisen kokeellisella tavalla ilman, että heillä on painetta menettää päätililuokitus. Sen avulla pelaajat voivat myös pelata alemmalla tasolla, jossa he voivat kokeilla uusia strategioita ja tekniikoita. Toiseksi smurffausta voidaan käyttää auttamaan uudempia pelaajia oppimaan pelin ja kehittymään pelaamalla kokeneempia pelaajia vastaan. Kolmanneksi smurffausta voidaan käyttää keinona ansaita rahaa myymällä tilejä muille pelaajille.

UKK

Miksi smurfaaminen on kiistanalaista?

Smurfaaminen on kiistanalaista, koska se voi vaikuttaa negatiivisesti pelin matchmaking-järjestelmään. Jos kokeneet pelaajat pelaavat jatkuvasti alemmalla tasolla, se voi pilata uusien tai vähemmän kokeneiden pelaajien pelikokemuksen. Tämä luo smurfille epäoikeudenmukaisen edun, koska he eivät ehkä pelaa pelaajia vastaan ​​todellisella taitotasolla.

Pidetäänkö smurffausta huijaamisena?

Smurffia ei teknisesti pidetä huijaamisena, mutta se voidaan nähdä epäurheilijamaisena käytöksenä. Smurffitilejä käyttävien pelaajien nähdään usein hyödyntävän uudempia tai vähemmän kokeneita pelaajia ja pilaavan heidän pelikokemuksensa.

Voitko saada pelikiellon smurffaamisesta?

Se riippuu pelistä. Joissakin peleissä on smurfoinnin estäviä sääntöjä, kun taas toisissa ei ole. Pelissä, joissa smurffaus on sallittua, pelaajat voivat smurffata pelkäämättä kiellosta. Pelissä, joissa smurffaus ei ole sallittua, pelaajat voidaan kieltää smurffaamisesta.

Käytetäänkö smurffia vain nettipeleissä?

Ei, smurffia ei käytetä vain verkkopeleissä. Siitä on tullut suosittu termi myös muissa verkkoyhteisöissä, kuten sosiaalisessa mediassa ja viestintäalustoilla.

Mikä on termin smurffi alkuperä?

Termi smurffi on peräisin Peyon luomasta belgialaisesta sarjakuvasta ”Smurffit”. Smurffit olivat ryhmä pieniä, sinitantuja muistuttavia olentoja, jotka asuivat metsän sienitaloissa. Termiä smurffi käytettiin sarjakuvassa useiden verbien, adjektiivien ja substantiivien korvikkeena, mikä johti lopulta termin ”smurffi” luomiseen verkkopeleissä.