Mitä tarkoittaa Sine Mora

Sine Mora on Digital Realityn ja Grasshopper Manufacturen kehittämä videopeli. Se on sivuttain rullaava shoot ’em up -peli, joka julkaistiin vuonna 2012 eri alustoille, mukaan lukien Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita, PC ja iOS. Pelin nimellä Sine Mora ei ole suoraa käännöstä englanniksi. Sine Mora on latinankielinen lause, joka tarkoittaa ”viivyttelemättä” tai ”aikaa tuhlaamatta”. Pelin kehittäjät halusivat kuitenkin välittää jotain runollisempaa otsikolla. He halusivat ainutlaatuisen nimen, joka merkitsisi pelin aikasilmukkaa.

Sine Mora tarkoittaa ”Ilman viivettä”.

Pelissä pelaajat ottavat lentäjän roolin kostaakseen perheensä ja ystäviensä kuoleman sodassa. Sine Moran pelattavuus eroaa perinteisistä shoot ’em up -peleistä, ja siinä on ajankäsittelymekaniikka ja monimutkainen tarina. Peli sai positiivisia arvosteluja taiteellisesta suunnittelustaan, musiikista ja pelimekaniikasta, ja se oli ehdolla useille pelipalkinnoille. Sine Moran merkitys pelaamisessa piilee sen innovaatiossa ja sen tarjoamassa monimutkaisessa tarinassa. Peli esittelee ainutlaatuisen ja mukaansatempaavan Shoot ’em up -pelin, joka ei tarkoita pelkästään näytön vierittämistä vihollisen tulen väistämiseksi. Sine Mora erottuu joukosta täynnä shoot ’em up -markkinoita, ja se on pakko pelata jokaiselle pelaajalle, joka rakastaa ainutlaatuista pelikokemusta.

UKK

Millä alustoilla Sine Mora on saatavilla?

Sine Mora on saatavilla Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle, PlayStation Vitalle, PC:lle ja iOS:lle.

Mistä Sine Moran pelissä on kyse?

Sine Mora on sivuttain rullaava shoot ’em up -peli, jossa on ajankäsittelymekaniikka ja monimutkainen tarina.

Mitä pelin nimi Sine Mora tarkoittaa?

Sine Mora on latinalainen lause, joka tarkoittaa ”viivyttelemättä” tai ”aikaa tuhlaamatta”.

Kuka kehitti Sine Moran?

Sine Moran ovat kehittäneet Digital Reality ja Grasshopper Manufacture.

Mikä on Sine Moran merkitys pelaamisessa?

Sine Moran merkitys pelaamisessa piilee sen innovaatiossa ja sen tarjoamassa monimutkaisessa tarinassa. Peli esittelee ainutlaatuisen ja mukaansatempaavan Shoot ’em up -pelin, joka ei tarkoita pelkästään näytön vierittämistä vihollisen tulen väistämiseksi.