Mitä tarkoittaa pogger

Oletko pelaaja? Jos näin on, olet luultavasti kuullut termiä ”Pogger” heittelevän online-pelipiireissä. Mutta mistä tämä termi on peräisin ja mitä se todella tarkoittaa? Lue lisää saadaksesi selville.

Poggerin alkuperä

Termi ”Pogger” tulee itse asiassa suositusta Pogs-pelistä, joka oli lasten peli, joka syntyi Havaijilla 1990-luvun alussa. Pelissä kerätään ja leikitään pienillä, pyöreillä levyillä, joilla on erilaisia ​​kuvioita. Pelaajat pinosivat levyt ja käyttivät sitten suurempaa levyä, jota kutsutaan ”slammeriksi”, yrittääkseen kaataa niitä. Pelaaja, joka keräsi eniten levyjä pelin lopussa, voitti.

Kun videopelit yleistyivät, termiä ”Pogger” alettiin käyttää slangina kuvaamaan joku, joka oli taitava pelaamaan pelejä. Ajan myötä termi kehittyi käytettäväksi laajemmin kuvaamaan henkilöä, joka oli hyvä jossakin – ei vain pelaamisessa.

Merkitys Pogger

Nykyään termiä ”Pogger” käytetään enimmäkseen online-pelipiireissä kuvaamaan pelaajaa, joka on tehnyt jotain erityisen vaikuttavaa pelin aikana. Jos pelaaja esimerkiksi pelaa hämmästyttävän pelin tai voittaa vaikean ottelun, hän saattaa saada ”Pogger”-kerroston pelitovereiltaan.

Toinen tapa, jolla ”Poggeria” käytetään, on kuvata suositun ”Gootecks” -nimisen Twitch-streamerin kasvoja. Yhdessä streamissaan hän teki innoissaan kasvot, josta tuli nopeasti suosittu hymiö suoratoistoalustalla. Hymiö näyttää kasvonsa ja sen alle on kirjoitettu sana ”Poggers”, ja sitä käytetään usein online-chat-huoneissa ilmaisemaan jännitystä tai hämmästystä.

UKK

Mitä ”PogChamp” tarkoittaa?

”PogChamp” on toinen yleisesti käytetty termi online-pelipiireissä. Se on muunnelma ”Poggerista”, jota käytetään kuvaamaan henkilöä, joka on tehnyt jotain erityisen vaikuttavaa tai hämmästyttävää pelin aikana. Sitä voidaan käyttää myös ilmaisemaan innostusta tai hyväksyntää chat-huoneissa.

Miksi pelaajat käyttävät slangitermejä, kuten ”Pogger”?

Pelikulttuuri tunnetaan slängin termien ja ilmausten käytöstä. Nämä termit auttavat luomaan yhteisön tunnetta pelaajien keskuudessa, ja niitä käytetään usein tapana ilmaista jännitystä tai tukea muille pelaajille.

Onko ”Pogchampin” ja ”Poggerin” välillä eroa?

Vaikka molempia termejä käytetään ilmaisemaan jännitystä tai hämmästystä pelin aikana, ”Pogchamp” on tyypillisesti käytetty kuvaamaan erityisen vaikuttavaa peliä tai voittoa, kun taas ”Pogger” on laajemmin käytetty kuvaamaan henkilöä, joka on taitava jossakin.