Mitä tarkoittaa hipster eli hipsteri

Hipster on alakulttuuri, joka syntyi 2000-luvun alussa. Se on ryhmä ihmisiä, jotka torjuvat valtavirran kulttuurin ja muotin ja ottavat sen sijaan vastaan ​​vaihtoehtoisia ja ei-valtavirran ideoita, muotia ja musiikkia. He arvostavat aitoutta, luovuutta ja yksilöllisyyttä. Hipsterit ovat yleensä nuoria ihmisiä, jotka asuvat kaupunkialueilla.

Hipsterikulttuurin ominaisuudet

  • Arvostus vintage- ja retromuotia ja kulttuuria kohtaan
  • Kiinnostus itsenäiseen ja ei-valtavirran musiikkiin ja taiteeseen
  • Ympäristö- ja sosiaalinen aktivismi
  • Ruoka- ja juomamieltymykset, kuten artesaaniolut, artesaanikahvi, luomuruoka ja vegaani- tai kasvisruokavaliot
  • Painopiste luovuudessa ja itseilmaisussa
  • Suosi epäperinteisiä ja vaihtoehtoisia elämäntapoja

UKK

Mitä hipsterit pukeutuvat?

Hipsterit käyttävät usein vintage- tai retrovaatteita. He myös yhdistävät mielellään erilaisia ​​tyylejä, kuten vintage-t-paita, jossa on moderni bleiseri ja farkut.

Millaista musiikkia hipsterit kuuntelevat?

Hipsterit kuuntelevat usein itsenäistä ja ei-valtavirran musiikkigenrejä, kuten indie rockia, folkia ja vaihtoehtoista musiikkia.

Miksi hipsterit pitävät kahvista ja oluesta niin paljon?

Hipsterit pitävät artesaanikahvista ja artesaanioluesta, koska he arvostavat näiden tuotteiden aitoutta ja laatua. Ne tukevat myös itsenäisiä ja paikallisia yrityksiä.

Miksi ihmiset eivät pidä hipstereistä?

Jotkut ihmiset eivät pidä hipstereistä, koska he uskovat, että hipsterit ovat teeskenteleviä ja yrittävät liian kovasti olla valtavirran ulkopuolisia. Hipstereitä kritisoidaan joskus myös kulttuurien ja elämäntapojen omaksumisesta, jotka eivät ole heidän omiaan.

Miten hipsteriksi tulee?

Hipsteriksi tuleminen ei ole yksinkertainen prosessi. Aluksi voi kuitenkin tutustua erilaisiin luoviin ja ei-valtavirran harrastuksiin ja kiinnostuksen kohteisiin ja kehittää ainutlaatuista tyylitajua.

Onko hipsterinä oleminen negatiivinen asia?

Hipsterinä oleminen ei välttämättä ole negatiivinen asia. Se riippuu siitä, kuinka alakulttuuria lähestyy. Jos arvostaa aitoutta, luovuutta ja yksilöllisyyttä eikä noudata valtavirran normeja, hipsterinä oleminen voi olla positiivista.