Mitä tarkoittaa Hic et Nunc

Hic et Nunc on latinalainen lause, joka käännetään kielelle ”tässä ja nyt”. Se on saavuttanut suosiota taidemaailmassa, koska se on innovatiivinen alusta NFT:iden (Non-Fungible Tokens) luomiseen ja myyntiin.

Hic et Nunc -alusta lanseerattiin helmikuussa 2021 vastaamaan NFT:iden kasvavaan kysyntään. Se on Tezosin lohkoketjuverkkoon rakennettu hajautettu markkinapaikka, jonka avulla taiteilijat voivat esitellä ja myydä digitaalisia taideteoksiaan turvallisesti ja läpinäkyvästi.

Tässä on joitain tärkeitä asioita, jotka sinun tulee ymmärtää Hic et Nuncista:

Miten Hic et Nunc toimii?

Hic et Nunc toimii Tezosin lohkoketjuverkossa, mikä tarkoittaa, että kaikki tapahtumat ja taideteokset tallennetaan turvallisesti ja läpinäkyvästi hajautettuun verkkoon. Taiteilijat voivat ladata taideteoksensa alustalle, lyödä niitä NFT:inä ja myydä niitä vastineeksi Tezosin kryptovaluuttaan. Alusta ottaa pienen välityspalkkion jokaisesta myynnistä.

Mitä hyötyä Hic et Nuncista on?

Hic et Nunc tarjoaa useita etuja, mukaan lukien:

  • Taideteosten ja tapahtumien hajautettu säilytys
  • Alhaiset transaktiomaksut Tezosin kryptovaluutan käytön vuoksi
  • Ei rajoituksia ladattavien tai myytävien taideteosten tyypeille
  • Taiteilijoiden luomustensa parempi valvonta ja läpinäkyvyys
  • Alusta on avoimen lähdekoodin, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa voi osallistua sen kehittämiseen

Miksi Hic et Nunc on merkittävä?

Hic et Nunc on merkittävä, koska se tarjoaa taiteilijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden esitellä ja myydä digitaalisia taideteoksiaan hajautetulla ja suojatulla markkinapaikalla. Alusta on saavuttanut suosiota alhaisten transaktiomaksujensa ansiosta, mikä tarkoittaa, että taiteilijat voivat ansaita enemmän myynnistään muihin NFT-markkinapaikkoihin verrattuna. Se tarjoaa taiteilijoille myös paremman hallinnan ja läpinäkyvyyden luomuksiinsa, mikä tekee siitä innovatiivisen alustan, joka haastaa perinteiset taidemarkkinat.

UKK

1. Millaisia ​​taideteoksia voi ladata Hic et Nuncille?

Taiteilijat voivat ladata Hic et Nunc -palveluun mitä tahansa digitaalista taidetta, mukaan lukien piirroksia, animaatioita, äänitaidetta ja 3D-malleja.

2. Kuinka luon tilin Hic et Nuncille?

Jotta voit luoda tilin Hic et Nuncille, sinulla on oltava Tezos-lompakko ja Tezos-kryptovaluutta. Voit sitten vierailla Hic et Nunc -sivustolla ja luoda tilin seuraamalla ohjeita.

3. Kuinka paljon Hic et Nunc veloittaa välityspalkkioistaan?

Hic et Nunc veloittaa 2,5 %:n välityspalkkion jokaisesta alustan myynnistä.

4. Voinko ostaa Tezosin kryptovaluuttaa Hic et Nuncista?

Ei, et voi ostaa Tezosin kryptovaluuttaa Hic et Nuncista. Sinun on ostettava Tezos etukäteen kryptovaluuttapörssistä.

Kaiken kaikkiaan Hic et Nunc tarjoaa taiteilijoille vallankumouksellisen alustan digitaalisten taideteosten esittelemiseen ja ansaitsemiseen hajautetusti ja läpinäkyvästi. Sen merkitys on sen kyky haastaa perinteiset taidemarkkinat ja tarjota taiteilijoille enemmän hallintaa ja läpinäkyvyyttä luomuksiinsa.