Mitä tarkoittaa Blink-182

Niille, jotka kasvoivat 90-luvulla ja 00-luvun alussa, Blink-182 ei esittelyjä kaipaa. Punk rock -yhtye on ollut olemassa vuodesta 1992 ja on ansainnut mainetta omituisista, kunnioittamattomista sanoistaan ​​ja energisistä esityksistään. Mutta oletko koskaan miettinyt, mitä bändin nimi oikeastaan ​​tarkoittaa? Tässä artikkelissa perehdymme Blink-182:n alkuperään ja selvitämme yhtyeen nimimerkkiin liittyvää sekaannusta.

Blink-182:n alkuperä

Blink-182:n perustivat Powayssa Kaliforniassa vuonna 1992 Tom DeLonge, Mark Hoppus ja Scott Raynor. Bändin nimi oli alun perin Blink, mutta kun samanniminen irlantilainen bändi uhkasi oikeustoimilla, he lisäsivät nimeensä numeron 182. DeLongen mukaan 182 valittiin, koska se kuulosti siistiltä ja koska sillä ei ollut mitään merkitystä.

Vuosien mittaan jotkut fanit ovat spekuloineet, että numerolla 182 on jokin piilotettu merkitys. Jotkut ovat ehdottaneet, että se viittaa poliisikoodiin tai salaiseen koodiin, jota bändin jäsenet käyttävät, mutta näiden teorioiden tueksi ei ole todisteita.

Usein kysyttyä Blink-182:sta

Millaista musiikkia Blink-182 soittaa?

Blink-182 on pop-punk-yhtye, joka tunnetaan pirteästä, tarttuvasta kappaleesta ja hassuista sanoituksista. Heidän suosituimpia kappaleitaan ovat ”All the Small Things”, ”What’s My Age Again?” ja ”Dammit”.

Ketkä ovat Blink-182:n jäseniä?

Blink-182:n alkuperäiset jäsenet olivat Tom DeLonge, Mark Hoppus ja Scott Raynor. Raynorin tilalle tuli Travis Barker vuonna 1998. DeLonge jätti bändin vuonna 2015 ja tilalle tuli Matt Skiba.

Mitkä ovat Blink-182:n suurimpia hittejä?

Blink-182:lla on ollut monia hittejä vuosien varrella, mutta heidän suosituimpia kappaleitaan ovat ”All the Small Things”, ”What’s My Age Again?”, ”Dammit”, ”I Miss You”, ”First Date” ”Rock Show”.

Mitä Blink-182 on tehnyt näinä päivinä?

Blink-182 on edelleen aktiivinen ja on julkaissut useita albumeja perustamisensa jälkeen vuonna 1992. Bändin viimeisin albumi ”Nine” julkaistiin vuonna 2019 ja sisältää singlet ”Blame It on My Youth” ja ”Generational Divide”. Nauhoituksen ja kiertueen lisäksi bändin jäsenillä on myös omia sivuprojekteja ja yhteistyöprojekteja.

Mikä on tarina Blink-182:n ikonisen hymiölogon takana?

Blink-182:n hymiölogon on suunnitellut yhtyeen alkuperäinen rumpali Scott Raynor. Logossa on keltainen hymiö, jossa on X-kirjaimet silmille ja suora viiva suulle. Se sai inspiraationsa Big Boys -nimisen rullalautailuyrityksen logosta, ja Raynor lisäsi X:t ja linjan antaakseen sille enemmän punk rockia.

Johtopäätös

Laajalle levinneistä spekuloinneista huolimatta käy ilmi, että Blink-182:n nimen takana ei ole syvää, piilotettua merkitystä. Pikemminkin bändin jäsenet yksinkertaisesti pitivät numeron kuulostamisesta ja päättivät lisätä sen nimeensä erottuakseen toisesta samannimisestä bändistä. Nimen alkuperästä huolimatta Blink-182:sta on tullut rakastettu yhtye, jolla on erottuva soundi ja tyyli, joka valloittaa yleisön ympäri maailmaa.