Mitä tarkoittaa Limp Bizkit

Limp Bizkit on yhdysvaltalainen nu-metal-yhtye, joka saavutti suosiota 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa. Bändin nimi on ollut keskustelun ja pohdinnan aiheena niiden perustamisesta lähtien, ja monet ihmiset ovat ihmetelleet mitä se tarkoittaa. Joten mitä ”Limp Bizkit” tarkalleen ottaen tarkoittaa?

Nimen alkuperä

Nimi ”Limp Bizkit” sai inspiraationsa pelistä, jossa kaveriporukka meni leipomoon ja heitti keksin tai munkin seinää vasten. Sen saanut henkilö huusi ”Limp Bizkit!” ja jatka sitten leivonnaisen syömistä seinältä. Tarinan kertoi yhtyeen keulahahmo Fred Durst haastattelussa MTV Newsille.

Bändi otti nimen käyttöön sen jälkeen, kun Durst näki pelin pelattavan juhlissa. Hänen mielestään se oli hyvä nimi bändille, koska se oli mieleenpainuva eikä unohtunut helposti. Bändin alkuperäinen nimi oli ”Limp Biscuit”, mutta he muuttivat sen muotoon ”Limp Bizkit” saatuaan tietää, että entinen nimi oli jo brittiyhtyeessä.

Noh. Näin ainakin väitetään. Joidenkin tulkintojen mukaan Limp Bizkit tarkoittaa peliä, jossa miehet seisovat ympyrässä ja keskelle asetetaan keksi. Tämän jälkeen miehet alkavat hyväillä itseään. Viimeinen, joka saa mällit lentämään keksin päälle, joutuu syömään keksin.

UKK

Mikä on nu-metalli?

Nu-metal on rock-musiikin genre, joka syntyi 1990-luvulla. Se yhdistää elementtejä heavy metallista hip-hopiin ja muihin genreihin, kuten grungeen ja industrial-musiikkiin.

Milloin Limp Bizkit perustettiin?

Limp Bizkit perustettiin vuonna 1994 Jacksonvillessä, Floridassa.

Ketkä ovat Limp Bizkitin jäseniä?

Limp Bizkitin nykyiset jäsenet ovat Fred Durst (laulu), Wes Borland (kitara), Sam Rivers (basso), John Otto (rummut) ja DJ Lethal (levysoittimet).

Mitkä ovat Limp Bizkitin suosituimpia kappaleita?

Jotkut Limp Bizkitin suosituimmista kappaleista ovat ”Nookie”, ”Break Stuff”, ”Rollin'” ja ”My Way”.

Mitä Limp Bizkitille tapahtui?

Limp Bizkit jäi tauolle vuonna 2006, mutta yhdistyi uudelleen vuonna 2009 ja on jatkanut kiertuetta ja musiikin julkaisemista satunnaisesti.

Mitä Fred Durst tekee nyt?

Fred Durst on harrastanut näyttelemistä ja ohjaamista viime vuosina. Hän perusti myös uuden bändin nimeltä ”The Loyal Order” vuonna 2020.

Onko Limp Bizkit edelleen ajankohtainen?

Limp Bizkitillä on edelleen oma fanikunta, mutta niiden suosio on hiipunut viime vuosina. He jatkavat kuitenkin kiertueita ja julkaisevat uutta musiikkia, joten he ovat edelleen aktiivisia musiikkiteollisuudessa.

Siinä se on – nimen ”Limp Bizkit” takana oleva alkuperä ja merkitys. Rakastatpa tai vihaatpa bändiä, heidän nimensä on yksi rockmusiikin historian ikimuistoisimmista.