Mitä tarkoittaa Korn

Korn on suosittu amerikkalainen nu metal -yhtye, joka perustettiin vuonna 1993. Bändin jäsenet tunnetaan ainutlaatuisesta musiikkityylistään, joka on fuusio heavy metalia, hip hopia ja vaihtoehtorockia. He ovat julkaisseet tähän mennessä yli 13 studioalbumia, joista viimeisin on ”The Nothing” vuonna 2019. Mutta musiikin lisäksi monet fanit ovat usein kysyneet, mitä yhtyeen nimi ”Korn” oikeastaan ​​tarkoittaa.

Kornin nimen alkuperä

Bändin nimi oli alun perin ”Creep”, mutta heidän piti muuttaa nimeä, koska se oli jo käytössä. He päättivät käyttää nimeä ”Korn”, joka on johdettu maissihiutalebrändistä nimeltä ”Corn Pops”. He päättivät kuitenkin kirjoittaa sen K-kirjaimella, koska se näytti viileämmältä ja visuaalisesti houkuttelevammalta. Tähän päätökseen vaikutti myös usko, että monet bändin nimet olivat tuolloin liian suoraviivaisia ​​ja ennakoitavissa.

Syvempiä merkityksiä

Vaikka nimi ”Korn” on saattanut olla peräisin yksinkertaisesta lähteestä, bändi on antanut sille syvempiä merkityksiä ajan myötä. Esimerkiksi laulaja Jonathan Davis on todennut, että nimi edustaa ”lapsia, jotka ovat sekaisin” yhteiskunnassa. Hän uskoo, että Korn on syrjäytyneiden ja yhteiskuntaan sopimattomien symboli. Bändin musiikki heijastelee usein tätä näkökulmaa vieraantuneisuuden, masennuksen ja eksistentiaalisen ahdistuksen teemoina.

UKK

Onko Korn edelleen aktiivinen?

Kyllä, Korn on edelleen aktiivinen bändi. He jatkavat kiertuettaan ja julkaisevat uutta musiikkia, ja heidän uusin albuminsa ”The Nothing” ilmestyy vuonna 2019.

Mikä genre on Kornin musiikkia?

Kornin musiikki kuuluu nu metal -genreen, joka on heavy metalin, hip hopin ja vaihtoehtorockin fuusio.

Ketkä ovat Kornin jäseniä?

Kornin nykyiset jäsenet ovat Jonathan Davis (laulu), James ”Munky” Shaffer (rytmikitara), Brian ”Head” Welch (kitara ja taustalaulu), Reginald ”Fieldy” Arvizu (bassokitara) ja Ray Luzier ( rummut).

Mitkä ovat Kornin suurimpia hittejä?

Kornilla on ollut lukuisia hittejä vuosien varrella, mukaan lukien ”Freak on a Leash”, ”Got the Life”, ”Falling Away from Me” ja ”Twisted Transistor”.

Mikä merkitys Kornin logolla on?

Kornin logossa on tyylitelty K-kirjain, jossa on alaspäin osoittava nuoli. Nuolen sanotaan edustavan yhtyeen uskoa siihen, että he vievät metallia uuteen suuntaan ja työntävät sitä alaspäin johonkin tummempaan ja kokeellisempaan. Itse logosta on tullut yhtyeen brändin ja musiikin ikoninen symboli.

Onko Korn voittanut palkintoja?

Kyllä, Korn on voittanut lukuisia palkintoja uransa aikana, mukaan lukien kaksi Grammy-palkintoa parhaasta lyhytmuotoisesta musiikkivideosta (”Freak on a Leash” ja ”Here to Stay”). He ovat myös olleet ehdolla useisiin MTV Video Music Awards -palkintoihin ja Kerrang! Palkinnot.