Mitä tarkoittaa Extra Mile

Extra mile merkitsee ylimääräistä ponnistelua ja aloitteellisuutta ylittääksesi odotukset. Kyse on siitä, että tehdään enemmän kuin vaaditaan ja ylitetään odotukset. Tämä ylimääräinen ajattelutapa on tärkeä kaikilla elämänalueilla, myös henkilökohtaisella ja ammatillisella.

Kun teet ylimääräisen mailin, osoitat sitoutumisesi huippuosaamiseen ja halukkuutesi työskennellä odotuksia pidemmälle. Tämä ei ainoastaan ​​osoita omistautumistasi ja intohimoasi työhösi, vaan se myös erottaa sinut muista ja lisää menestymismahdollisuuksiasi.

Ylimääräinen matka voi myös johtaa uusiin mahdollisuuksiin, koska se osoittaa kykysi käsitellä haasteita, ratkaista ongelmia ja saavuttaa tuloksia. Se osoittaa, että olet valmis ottamaan enemmän vastuuta ja voit luottaa poikkeuksellisen työn tekemiseen.

Miksi Extra Mile -matkalla on merkitystä

Ylimääräisellä mittarilla on merkitystä useista syistä:

 • Se erottaa sinut muista ja lisää menestymismahdollisuuksiasi.
 • Se osoittaa sitoutumisesi huippuosaamiseen ja halukkuutesi työskennellä odotettua pidemmälle.
 • Se johtaa uusiin mahdollisuuksiin ja osoittaa kykyäsi käsitellä haasteita, ratkaista ongelmia ja saavuttaa tuloksia.
 • Se auttaa sinua rakentamaan maineesi luotettavana ja luotettavana ihmisenä, jonka voidaan luottaa suorittavan poikkeuksellista työtä.
 • Se osoittaa, että välität työstäsi ja olet intohimoinen tavoitteidesi saavuttamisessa.

Kuinka mennä ylimääräiselle mailille

Jos haluat päästä pidemmälle, tässä on joitain vinkkejä avuksi:

 • Aseta itsellesi korkeat vaatimukset ja pyri huippuosaamiseen kaikessa mitä teet.
 • Tee aloite äläkä odota jonkun muun kertovan sinulle, mitä sinun tulee tehdä.
 • Etsi mahdollisuuksia lisätä arvoa ja vaikuttaa.
 • Ole valmis ottamaan vastaan ​​haasteita ja oppimaan uusia asioita.
 • Ole aktiivinen ja ennakoi ongelmat ennen kuin ne ilmenevät.
 • Kommunikoi selkeästi ja tehokkaasti muiden kanssa.
 • Pyydä palautetta ja ole avoin rakentavalle kritiikille.
 • Pysy keskittyneenä tavoitteisiisi äläkä anna takaiskujen lannistaa sinua.

UKK

Mitä ylimääräisen mailin kulkeminen tarkoittaa?

Ylimääräinen maili merkitsee ylimääräistä ponnistelua ja aloitteellisuutta ylittääksesi odotukset. Kyse on siitä, että tehdään enemmän kuin vaaditaan ja ylitetään odotukset.

Miksi ylimääräinen kilometri on tärkeää?

Ylimääräisen mailin suorittaminen on tärkeää, koska se osoittaa sitoutumisesi huippuosaamiseen ja halukkuutesi työskennellä odotuksia pidemmälle. Se erottaa sinut muista ja lisää menestymismahdollisuuksiasi. Se johtaa myös uusiin mahdollisuuksiin ja osoittaa kykyäsi käsitellä haasteita, ratkaista ongelmia ja saavuttaa tuloksia.

Kuinka voin ajaa ylimääräisen mailin?

Tehdäksesi lisämailin, sinun tulee asettaa itsellesi korkeat vaatimukset, olla aloitteellinen, etsiä mahdollisuuksia lisätä arvoa, olla valmis ottamaan vastaan ​​haasteita ja oppimaan uusia asioita, olemaan aktiivinen, kommunikoimaan tehokkaasti, pyytämään palautetta ja pysymään keskittyneenä tavoitteet.

Mitä hyötyä ylimääräisestä mailista on?

Ylimääräisen askeleen etenemisen etuja ovat muun muassa erottuminen muista, menestymismahdollisuuksien lisääminen, sitoutumisesi osoittaminen huippuosaamiseen, uusien mahdollisuuksien luominen, maineesi rakentaminen luotettavana ja luotettavana ihmisenä sekä sen osoittaminen, että välität työstäsi ja olet intohimoinen tavoitteidesi saavuttamisessa.