Mitä tarkoittaa 420

420 on kannabiskulttuurissa laajalti käytetty termi, joka viittaa marihuanan kulutukseen; sitä on käytetty huumeeseen viitaten 1970-luvun alusta lähtien, ja nyt se on yleisesti käytetty termi ilmaisemaan mitä tahansa marihuaanaan liittyvää.

Termistä on nyt tullut kulttuurinen ilmiö, ja sillä on merkittävä merkitys kannabiksen harrastajille ympäri maailmaa.

420:n alkuperä

420:n alkuperään liittyy paljon myyttejä ja väärinkäsityksiä. Suosituin tarina on kuitenkin se, että se viittaa joukkoon lukiolaisia, jotka tapasivat koulun jälkeen klo 16.20 polttamaan marihuanaa. Nämä opiskelijat olivat Kalifornian San Rafael High Schoolista 1970-luvun alussa, ja he kutsuivat itseään ”waldoiksi”.

Ajan myötä numerosta 420 tuli synonyymi marihuanakulttuurille, ja siitä lähtien sitä on käytetty viittaamaan kaikkeen marihuanan kannoista päivämäärään 20. huhtikuuta (4/20), josta on tullut kannabiksen ystävien vuotuinen loma ympäri maailmaa.

420:n merkitys

Numerosta 420 on tullut enemmän kuin pelkkä kellonaika tai päivämäärä, koska sillä on nyt kulttuurinen merkitys kannabiksen harrastajille. Monet ihmiset käyttävät sitä viitatakseen marihuanan tupakointiin; toiset käyttävät sitä tapana tunnistaa muita kannabiksen käyttäjiä ja olla yhteydessä samanhenkisiin henkilöihin. Siitä on myös tullut symboli taistelulle marihuanan laillistamisesta ympäri maailmaa.

UKK

Mitä 420 friendly tarkoittaa?

Kun joku kuvailee itseään tai paikkaa ”420 ystävälliseksi”, se tarkoittaa, että hän ei välitä, jos joku polttaa marihuanaa omalla kiinteistöllään tai laitoksessaan.

Onko 420 marihuanan poliisikoodi?

Ei ole todisteita sen ajatuksen tueksi, että 420 on marihuanan poliisikoodi.

Mikä on 20.4.-loman historia?

Kuten monet muutkin perinteet, 4/20:n historia kannabislomana on varsin hämärää. Yleisin legenda on, että joukko lukiolaisia ​​Kaliforniassa kokoontui klo 16.20 polttamaan ruohoa, ja käytäntö lopulta tarttui ja levisi kaikkialle kannabisyhteisöön. Nyt miljoonat ihmiset ympäri maailmaa juhlivat 4/20 joka vuosi nousemalla korkealle ja nauttimalla kannabiskulttuurista.

Onko 420 kansainvälinen loma kannabiksen ystäville?

Kyllä, 420:sta on tullut kansainvälinen loma kannabiksen harrastajille ympäri maailmaa. Ihmiset kaikkialta juhlivat päivää kokoontumalla ystävien kanssa, polttamalla marihuanaa tai puolustamalla laillistamista ja lääkkeen saatavuuden parantamista.