Mitä tarkoittaa Umbro

Umbro on brittiläinen urheiluvaatteiden ja jalkapallotarvikkeiden toimittaja. Nimi Umbro on lyhenne sanoista ”Humphreys Brothers”, joka oli yrityksen perustajien Harold ja Wallace Humphreysin nimi. Brändi perustettiin vuonna 1924 Wilmslowissa, Englannissa, ja siitä on sittemmin tullut yksi johtavista jalkapallomerkeistä ympäri maailmaa.

Umbro suunnittelee ja valmistaa laajan valikoiman jalkapallovarusteita, mukaan lukien paitoja, shortseja, sukkia, kiinnikkeitä ja asusteita. Brändi on kuuluisa klassisista mutta tyylikkäistä malleistaan, ja se on ollut useiden jalkapallojoukkueiden, kuten Englannin maajoukkueen, Manchester Unitedin ja Everton FC:n, virallinen varustaja vuosien varrella.

Umbrolla on myös ollut merkittävä rooli nykyaikaisen jalkapallopelin muotoilussa. Yrityksen innovatiiviset suunnittelut ja tekniikat ovat mullistaneet pelaajien pukeutumis- ja pelitavan, mikä tekee pelistä mukavamman, tehokkaamman ja nautinnollisemman kaikille.

Joten mikä tekee Umbrosta niin suositun jalkapallomaailmassa? Syitä on useita:

  • Perintö: Umbro on ollut olemassa lähes vuosisadan ajan, mikä tekee siitä yhden jalkapallomaailman vakiintuneimmista ja arvostetuimmista brändeistä. Sekä fanit että pelaajat yhdistävät brändin perinteisiin, laatuun ja erinomaisuuteen.
  • Innovaatio: Umbro on aina ollut jalkapallotekniikan edelläkävijä ja suunnitellut tuotteita, jotka parantavat suorituskykyä ja antavat pelaajille etulyöntiaseman kentällä.
  • Tyyli: Umbron mallit ovat usein klassisia ja ajattomia, joten ne ovat suosittuja kaikenikäisten ja -taustaisten jalkapallofanien keskuudessa. Brändin retrohenkiset setit ovat erityisen suosittuja nostalgiaa rakastavien fanien keskuudessa.
  • Sponsorointi: Monet huippujalkapallojoukkueet ja pelaajat ovat käyttäneet Umbro-varusteita vuosien varrella, mikä on antanut brändille laajaa näkyvyyttä ja uskottavuutta.

UKK

Missä maissa on Umbro-sarjoja?

Umbro-sarjoja käyttävät tiimit kaikkialla maailmassa, mutta merkki on erityisen suosittu Isossa-Britanniassa ja muissa Euroopan maissa. Jotkut Umbron tällä hetkellä sponsoroimista joukkueista ovat Everton FC, Gremio, FC Tokyo ja Santos Laguna.

Kuinka valitsen oikean kokoiset Umbro-jalkapallokengät?

Umbro-kengät ovat tyypillisesti oikean kokoisia, joten on suositeltavaa tilata vakiokenkäkoko. Muista kuitenkin tarkistaa kokotaulukko Umbron verkkosivustolla ennen tilauksen tekemistä varmistaaksesi parhaan istuvuuden.

Mikä tekee Umbron jalkapallokengistä ainutlaatuisia?

Umbro jalkapallokengät tunnetaan innovatiivisista malleistaan ​​ja teknologioistaan, kuten vakautta ja tukea tarjoavasta A-kehyksestä sekä ainutlaatuisesta Touch Control -teknologiasta, joka parantaa pallon hallintaa ja tarkkuutta.

Tarjoaako Umbro räätälöintivaihtoehtoja jalkapallopaidoihin?

Kyllä, Umbro tarjoaa räätälöintivaihtoehtoja monille heidän jalkapallopaidoihinsa, mukaan lukien nimien, numeroiden ja merkkien lisääminen. Katso lisätietoja Umbron verkkosivuilta tai ota yhteyttä asiakaspalveluun.