Mitä tarkoittaa RT

RT on lyhenne sanoista Retweet. Se on Twitterin ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa twiitin jonkun toisen tililtä omille seuraajilleen. Se on tapa vahvistaa jonkun toisen viestiä, antaa tunnustusta alkuperäiselle lähteelle ja auttaa tiedon leviämistä laajemmin.

Voit uudelleentwiitata twiitin napsauttamalla sen alla olevaa uudelleentwiittauspainiketta. Tämä luo omalle tilillesi uuden twiitin, joka lainaa alkuperäistä twiittiä ja lisää tekstin ”RT @[username]:”, jossa käyttäjätunnus on alkuperäisen kirjoittajan Twitter-kahva.

Uudelleentwiittaus on loistava tapa jakaa mielenkiintoista sisältöä omien seuraajiesi kanssa ja olla yhteydessä muihin alustan käyttäjiin. On kuitenkin joitakin asioita, jotka on otettava huomioon käytettäessä RT:tä:

  • Ole tietoinen uudelleentwiitaamasi sisällöstä. Varmista, että se on tarkka, sopiva yleisöllesi ja henkilökohtaisten tai brändiarvojesi mukainen.
  • Lisää arvoa uudelleentwiitaamallesi sisällölle. Pelkkä uudelleentwiittaus ilman lisäkommentteja tai kontekstia ei välttämättä ole kovin hyödyllinen seuraajillesi. Voit lisätä keskusteluun omia ajatuksiasi, reaktioitasi tai kysymyksiäsi twiittiin.
  • Anna luottoa siellä, missä luotto erääntyy. Jos olet uudelleentwiitaamassa jonkun toisen twiittiä, muista mainita hänen Twitter-kahvansa, jotta he saavat asianmukaisen nimen.

UKK

Voinko muokata uudelleentwiittaamista?

Ei, kun olet uudelleentwiitannut twiitin, et voi muokata sen sisältöä. Jos haluat lisätä omia ajatuksiasi tai korjauksiasi, voit kirjoittaa sen sijaan uuden twiitin, joka viittaa alkuperäiseen twiittiin.

Voinko uudelleentwiitata oman twiittini?

Kyllä, voit uudelleentwiitata oman twiittisi, mutta muista, ettet lähetä roskapostia seuraajillesi liiallisella itsepromootiolla. Oman sisältösi uudelleentwiitaaminen voi olla tapa antaa sille toinen mahdollisuus tulla sellaisille ihmisille, jotka ovat saattaneet unohtaa sen ensimmäisen kerran.

Mitä MT tarkoittaa

MT on lyhenne sanoista Modified Tweet. Se on samanlainen kuin uudelleentwiitti, mutta siinä on joitain muutoksia alkuperäiseen twiittiin. MT:tä käytettiin ennen kuin RT-ominaisuus esiteltiin Twitterissä. Nykyään sitä käytetään harvemmin.