Mitä tarkoittaa roflcopter

ROFLCOPTER on Internetin slangitermi, joka on yleistynyt laajasti vuosien varrella. Se on lyhenne sanoista Rolling On The Floor Laughing (ROFL), joka on yleinen tapa ilmaista, että jokin on hyvin humoristista ja saa sinut nauramaan hallitsemattomasti. Muita samankaltaisia ovat mm. ROFL, LOL ja LMAO.

Merkitys ja käyttö

Termiä ROFLCOPTER käytetään vastauksena vitsi-, meemi- tai komediatilanteeseen, joka on erittäin hauska. Sitä käytetään tyypillisesti online-keskustelufoorumeilla, kuten sosiaalisessa mediassa, online-peleissä ja pikaviestintäalustoilla.

Termi ROFLCOPTER kuvaa kuvitteellista helikopteria, joka lentää hallitsemattomasti ympäriinsä äärimmäisen naurun vuoksi. Se voidaan kuvata myös tekstimuodossa ROFLcopterina tai hymiönä: (ノ゚0゚)ノ~

Sitä käytetään usein liioittelua ilmaisemaan huumorin tasoa tai liioittelemaan jo ennestään hauskaa tilannetta.

Esimerkkejä

Esimerkki 1:

Tom: Mitä kutsut alligaattoriksi liivessä?

John: En tiedä. Mitä?

Tom: Tutkija!!

John: ROFLCOPTER!! Onpa hupaisaa!!

Esimerkki 2:

Lisa: En voi uskoa, että pääsin tänään 10 km maratoniin.

Chloe: Mitä? Vitsailetko? ROFLCOPTER!

UKK

Mitä ROFL tarkoittaa?

ROFL on lyhenne sanoista Rolling On The Floor Laughing, mikä tarkoittaa, että jokin on erittäin hauskaa ja saa sinut nauramaan hallitsemattomasti.

Mistä ROFLCOPTER sai alkunsa?

ROFLCOPTER-termi juontaa juurensa Internetin ja online-chat-foorumien alkuajoilta, joissa käyttäjät käyttivät sitä ilmaisemaan erittäin hauskan tilanteen.

Voinko käyttää ROFLCOPTERIA missä tahansa?

ROFLCOPTERia käytetään tyypillisesti epävirallisissa ympäristöissä online-alustoilla, kuten sosiaalisessa mediassa, pikaviestinnässä ja online-pelifoorumeilla.

Yhteenvetona voidaan todeta, että ROFLCOPTER on erittäin suosittu Internetin slangitermi, jota käytetään ilmaisemaan äärimmäistä naurua ja huumoria verkkokeskusteluissa. Se on lyhenne sanoista ROFL, ja se kuvaa tyypillisesti kuvitteellista helikopteria, joka lentää hallitsemattomasti hauskan tilanteen vuoksi. Sitä voidaan käyttää monissa eri yhteyksissä, kunhan sitä käytetään asianmukaisesti.