Mitä tarkoittaa EOM

EOM tulee sanoista ”End of Message”. Se on lyhennetty tapa sanoa, että koko lähettämäsi viesti on aiherivillä, joten sähköpostin tekstiosaan ei tarvitse sisällyttää mitään sisältöä.

EOM:n käyttäminen sähköposteissa

Jos haluat käyttää EOM:ää sähköposteissasi, lisää se aiherivin loppuun. Jos esimerkiksi lähetät kollegalle sähköpostin ja pyydät häntä vahvistamaan, että he ovat käytettävissä kokoukseen, voit käyttää seuraavaa aiheriviä: ”Kokouksen vahvistus: voitko osallistua? EOM” Kun kollegasi vastaanottaa tämän sähköpostin, he Tiedän, että heidän ei tarvitse avata sähköpostia tai lukea enempää – kaikki heidän tarvitsemansa tiedot ovat aiherivillä.

Milloin EOM:ää tulee käyttää sähköposteissa

EOM on erityisen hyödyllinen, kun lähetät nopean viestin tai pyynnön, johon voidaan vastata helposti yhdellä sanalla tai lauseella. Jos esimerkiksi kysyt joltakulta, voiko hän vapaasti keskustella tiettyyn aikaan, voit käyttää EOM-kyselyä osoittamaan, että etsit yksinkertaista ”kyllä” tai ”ei” vastausta.

UKK

Mitä hyötyä EOM:n käytöstä sähköpostissa on?

EOM:n käyttäminen voi säästää aikaa ja tehdä sähköpostistasi tehokkaampia. Lisäämällä kaikki tarvittavat tiedot aiheriville helpotat vastaanottajien nopeaa skannata postilaatikkoaan ja priorisoida viestejään.

Onko EOM:n käyttö aina tarkoituksenmukaista sähköposteissa?

Ei, joskus voi olla parempi sisällyttää sähköpostisi tekstiin enemmän yksityiskohtia. Jos lähetät pidemmän viestin tai pyydät enemmän tietoa kuin mitä voidaan helposti välittää aiherivillä, on parasta käyttää sähköpostin tekstiosaa antaaksesi lisää kontekstia.

Voinko käyttää EOM:ää ammattisähköpostissa?

Kyllä, EOM:ää voidaan käyttää ammattimaisissa sähköposteissa, kunhan se sopii kontekstiin. Jos lähetät virallisen sähköpostin asiakkaalle tai kollegalle, jota et tunne kovin hyvin, voi olla parempi välttää EOM:n käyttöä ja sisällyttää sähköpostin tekstiosaan lisätietoja.

Voinko käyttää EOM:ää lauseen keskellä?

Ei, vaalitarkkailuorganisaatiota tulisi käyttää vain aiherivin lopussa osoittamaan, että viesti on valmis. Jos sinun on lisättävä lisätietoja, sinun tulee tehdä se sähköpostin tekstiosassa.