Mitä tarkoittaa CC

Viestityksessä CC tarkoittaa hiilikopiota. Sitä käytetään viestin jakamiseen useille vastaanottajille ensisijaisen vastaanottajan lisäksi. Käytettäessä CC:tä kaikki vastaanottajat saavat saman viestin ja näkevät, ketkä muut ovat vastaanottaneet viestin.

CC:tä käytetään yleisesti sähköpostiviestinnässä sekä ammatillisissa ympäristöissä, kuten toimistoissa, jotta kaikki kiinnostuneet osapuolet pysyvät ajan tasalla tietystä aiheesta. Se auttaa myös tietojen jakamisessa useiden ihmisten kanssa yhdellä sähköpostilla.

CC-ominaisuutta voidaan käyttää kaikentyyppisissä viestintä- ja viestintätyökaluissa, mukaan lukien tekstiviestit, sähköpostit, pikaviestisovellukset jne. On kuitenkin tärkeää käyttää sitä vain tarvittaessa, eikä lisätä ihmisiä, joiden ei tarvitse tietää keskustelu.

CC:n käyttö sähköpostiviestinnässä

Kun lähetät sähköpostia, voit lisätä vastaanottajia CC-kenttään kertoaksesi heille, että viesti ei ole tarkoitettu vain ensisijaiselle vastaanottajalle, vaan myös heille. CC:n käyttäminen sähköpostiviestissä:

  1. Avaa uusi viesti.
  2. Napsauta ’CC’-kenttää lisätäksesi vastaanottajat, joille haluat kopion sähköpostista.
  3. Kirjoita viesti ja lähetä se.

On tärkeää muistaa, että kaikki CC-kentässä olevat vastaanottajat näkevät viestin muiden vastaanottajien nimet ja sähköpostiosoitteet.

CC:n käyttö tekstiviesteissä

Kun lähetät tekstiviestiä, voit myös lisätä CC-ominaisuuden avulla vastaanottajia, jotka haluat pitää keskustelun silmukassa. Näin käytät CC:tä tekstiviesteissä:

  1. Avaa laitteesi viestisovellus.
  2. Luo uusi viesti napauttamalla ’Uusi viesti’ -kuvaketta.
  3. Lisää ensisijainen vastaanottaja Vastaanottaja-kenttään.
  4. Lisää muita vastaanottajia CC-kenttään.
  5. Kirjoita viesti ja lähetä se.

UKK

Miten CC eroaa BCC:stä?

Kun CC tarkoittaa hiilikopiota, BCC tarkoittaa sokeakopiota. Erona näiden kahden välillä on, että kun lisäät vastaanottajia BCC-kenttään, ne eivät näy muille viestin vastaanottajille, kun taas CC-kentässä kaikki vastaanottajat näkevät muiden vastaanottajien nimet ja sähköpostiosoitteet. .

Kuinka monta vastaanottajaa voidaan lisätä CC-kenttään?

Lisättävien vastaanottajien määrä riippuu käytettävästä viestintä- tai viestintätyökalusta. Yleensä CC-kenttään lisättävien vastaanottajien lukumäärää ei ole rajoitettu. On kuitenkin tärkeää olla lisäämättä keskusteluun henkilöitä, joiden ei tarvitse tietää keskustelusta, sillä se voi nopeasti tulla ylivoimaiseksi.

Miksi CC:n käyttö on tärkeää viestinnässä?

CC:n käyttö on tärkeää viestinnässä, jotta kaikki kiinnostuneet osapuolet pysyvät ajan tasalla tietystä aiheesta tai keskustelusta. Se on loistava tapa jakaa tietoja useiden ihmisten kanssa yhdellä sähköpostilla tai viestillä. Se auttaa pitämään kaikki ajan tasalla ja ehkäisee väärinkäsityksiä tai sekaannuksia, joita voi syntyä kommunikoinnin puutteesta.