Mitä tarkoittaa AC/DC

Kun puhutaan ikonisista rockbändeistä, harvat ovat niin legendaarisia kuin AC/DC. Hiteillä, kuten ”Back in Black” ja ”Highway to Hell”, australialainen ryhmä on rokkaanut yleisöä vuosikymmeniä. Mutta oletko koskaan miettinyt, mitä AC/DC oikeastaan ​​tarkoittaa? Tässä on lähempi katsaus bändin nimeen ja sen alkuperään.

AC/DC:n alkuperä

Nimi AC/DC on itse asiassa lyhenne sanoista ”vaihtovirta/tasavirta”. Nämä termit viittaavat kahteen pääasialliseen sähkön tyyppiin, joita käytetään ympäri maailmaa. Vaihtovirta tai vaihtovirta on sähkön tyyppi, joka käyttää useimpia koteja ja yrityksiä. Tasavirtaa tai tasavirtaa käytetään moniin elektronisiin laitteisiin ja pieniin laitteisiin.

Miksi bändi sitten valitsi tämän nimen? Pääkitaristi Angus Youngin mukaan heidän sisarensa ehdotti sitä. Hän ajatteli, että se sopi bändin energiseen, sähköistävään soundiin ja vangitsisi heidän kuuluisan raakavoiman.

AC/DC:n perintö

Perustamisestaan ​​vuonna 1973 lähtien AC/DC:stä on tullut yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä ja rakastetuimmista rockbändeistä. He ovat myyneet yli 200 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti, ja he ovat vaikuttaneet lukemattomiin muusikoihin ikonisilla riffeillään ja korkeaoktaanisilla esityksillä. Ja vaikka he ovat kohdanneet joitain takaiskuja vuosien varrella, mukaan lukien laulaja Bon Scottin traaginen kuolema vuonna 1980, yhtye on jatkanut hitin tuottamista hitin perään ja on edelleen rock-maailman tukipilari tähän päivään asti.

UKK

Mitkä ovat AC/DC:n tunnetuimpia kappaleita?

Joitakin yhtyeen ikonisimpia hittejä ovat ”Back in Black”, ”Highway to Hell”, ”Thunderstruck”, ”Hells Bells” ja ”You Shook Me All Night Long”.

Ketkä ovat AC/DC:n jäseniä?

AC/DC:n nykyiseen kokoonpanoon kuuluvat vokalisti Brian Johnson, kitaristi Angus Young, rytmikitaristi Stevie Young, basisti Cliff Williams ja rumpali Phil Rudd.

Mitä tapahtui Bon Scottille?

AC/DC:n alkuperäinen laulaja Bon Scott kuoli äkillisesti vuonna 1980 33-vuotiaana. Hänet löydettiin kuolleena ystävänsä auton takapenkiltä runsaan yön juomisen jälkeen, ja kuolinsyyksi määritettiin akuutti alkoholimyrkytys. .

Mikä on AC/DC:n logon merkitys?

Ikonisesta AC/DC-logosta salamakirjaimin ja paholaisen sarvineen on tullut yksi rock-historian tunnistetuimmista symboleista. Angus Youngin mukaan logon loi heidän sisarensa, joka sai inspiraationsa yhtyeen musiikin energiasta ja voimasta.