Mitä tarkoittaa CTM

CTM tarkoittaa ”Cleansing, Toning, and Moisturizing”. Se on ihonhoitorutiini, joka on ollut olemassa jo pitkään ja joka on tunnustettu yhdeksi tärkeimmistä rutiineista. CTM on 3-vaiheinen rutiini, joka on yksinkertainen, tehokas ja varmistaa, että ihosi on terve ja ravittu. Tässä artikkelissa selitetään, mitä kukin CTM:n vaihe tarkoittaa ja miten se voi vaikuttaa ihoasi.

CTM:n kolme vaihetta:

Puhdistus:

CTM-rutiinin ensimmäinen askel on puhdistaminen. Puhdistukseen kuuluu kasvojen pesu hellävaraisella puhdistusaineella, joka poistaa iholta lian, meikin ja öljyn. Tämä vaihe on tärkeä, koska se valmistelee ihosi rutiinin seuraaviin vaiheisiin ja varmistaa, että ihosi on vapaa liasta, bakteereista ja epäpuhtauksista. On tärkeää käyttää ihotyypillesi sopivaa puhdistusainetta ja puhdistaa iho kahdesti päivässä, kerran aamulla ja kerran ennen nukkumaanmenoa.

Sävytys:

CTM-rutiinin toinen vaihe on sävytys. Sävytys tarkoittaa väriaineen käyttöä ihollasi puhdistuksen jälkeen. Kasvovesi auttaa poistamaan puhdistuksen jälkeen mahdollisesti jääneet epäpuhtaudet ja auttaa tasapainottamaan ihosi pH:ta. Sävytys voi myös auttaa valmistamaan ihoasi kosteusvoidetta varten ja auttaa parantamaan muiden käyttämiesi ihonhoitotuotteiden tehokkuutta.

Kosteuttava:

CTM-rutiinin kolmas ja viimeinen vaihe on kosteuttaminen. Kosteuttaminen tarkoittaa kosteusvoiteen käyttöä iholla sen kosteuttamiseksi ja ravitsemiseksi. Hyvä kosteusvoide auttaa palauttamaan ihosi luonnollisen kosteustasapainon, mikä on välttämätöntä, jotta ihosi näyttää nuorekkaalta ja terveeltä. Ihon kosteuttaminen kahdesti päivässä auttaa pitämään ihosi näyttävän ja tuntuvan pehmeältä ja terveeltä.

UKK:

1. Kuinka usein minun pitäisi tehdä CTM?

Sinun tulee tehdä CTM kahdesti päivässä, kerran aamulla ja kerran ennen nukkumaanmenoa.

2. Voinko ohittaa jonkin vaiheista?

Ei, sinun tulee suorittaa kaikki kolme vaihetta varmistaaksesi, että ihosi on puhdas, tasapainoinen ja ravittu. Vaiheen ohittaminen voi vaikuttaa rutiinin tehokkuuteen.

3. Mitä etuja yhteisön tavaramerkistä on?

CTM:n etuja ovat puhtaampi, kirkkaampi ja nuorekkaamman näköinen iho sekä parantunut ihon yleinen rakenne ja sävy.

4. Voinko käyttää CTM-tuotteita?

On tärkeää käyttää ihotyypillesi parhaiten sopivia tuotteita, joten on parasta neuvotella ihonhoidon ammattilaisen tai ihotautilääkärin kanssa selvittääksesi, mitkä tuotteet sopivat parhaiten ihollesi.